Bezoekersinformatie

Kom jij ook een wedstrijd van Nederland in de FIH Pro League bezoeken? Bekijk hier de belangrijkste bezoekersinformatie.

Openingstijden complex

Eindhoven
Woensdag 7 juni – 15:30 uur
Donderdag 8 juni – 16:00 uur
Vrijdag 9 juni – 16:00 uur
Zaterdag 10 juni – 13:30 uur
Zondag 11 juni – 13:30 uur
Maandag 12 juni – 16:00 uur

Amsterdam
Vrijdag 23 juni – 15:30 uur
Zaterdag 24 juni – 13:00 uur
Zondag 25 juni – 13:00 uur
Maandag 26 juni – 15:30 uur
Dinsdag 27 juni – 15:00 uur
Woensdag 28 juni – 15:30 uur

Tickets

Eventim is het enige officiële verkooppunt voor de thuiswedstrijden van Oranje in de FIH Pro League. Koop je tickets daarom altijd via Eventim. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen door de KNHB of Eventim. Ze mogen ook niet worden doorverkocht.

Koop je tickets

Vragen over tickets? Neem contact op met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Kinderen

  • Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Voor kinderen van 3 t/m 14 jaar is het verplicht om een jeugdkaart te kopen.
  • Vanaf 15 jaar geldt een volwassenen kaart.

Mindervalide bezoekers

Het terrein van de FIH Pro League is rolstoelvriendelijk. Je boekt een rolstoelplaats telefonisch bij Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m). Bij elke rolstoelplaats is ook een begeleidersplaats beschikbaar. Neem voor invalidenparkeerkaart contact op met evenementen@knhb.nl.

Faciliteiten

  • Je mag je hockeystick meenemen, om zelf een balletje te slaan voor of na de wedstrijd.
  • Dankzij onze partner ONVZ zijn er zonnebrandcrèmedispensers aanwezig.
  • Er is de mogelijkheid om iets te eten en drinken te kopen bij het stadion.
  • Betalen op het evenemententerrein doe je alleen met pinpas of creditcard.
  • Je mag een tas meenemen naar een wedstrijd.
  • Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Vrijwilligers

Voor de Pro Leaguewedstrijden in Eindhoven zoeken we vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te zijn? Neem dan contact op met de club, via clubmanager@hcoranje-rood.nl.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden als vrijwilliger voor de Pro Leaguewedstrijden in Amsterdam. Voor vragen kan je contact opnemen met vrijwilligers@knhb.nl.

Bereikbaarheid locaties

HC Oranje-Rood Eindhoven

Het adres van HC Oranje-Rood is Charles Roelslaan 7A in Eindhoven. Bezoekers kunnen parkeren bij P+R Genneper Parken. Je vindt de P+R aan de Aalsterweg 316, 5644 RL Eindhoven. De P+R is 24/7 geopend. De tarieven voor het gebruik van P+R zijn € 1,50 per uur of € 4,00 per 24 uur. Omdat wij zelf de regie niet hebben over de snelheid van de slagboom, raden we aan om op tijd te komen.

Kom je met het OV? Neem dan vanaf Eindhoven Centraal Station bus 317 (richting Dommelen), bus 318 (richting Luyksgestel via V’waard) of bus 408 (Richting HTC). Je kunt vervolgens uitstappen bij bushalte P+R, Genneper Parken. Achter de P&R ligt het clubhuis van HC Oranje-Rood.

Wagener Stadion

Het adres van het Wagener Stadion is Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen. Bezoekers kunnen parkeren op parkeerplaats P1. Hierbij kun je het adres van de Bosbaan aanhouden en vanaf daar de borden met P1 volgen. Vanaf P1 loop je in ongeveer 15 minuten naar het Wagener Stadion.

Voor 24 en 27 juni zijn er geen parkeerkaarten meer beschikbaar voor P1. Je kunt je auto parkeren bij RAI Amsterdam. Hiervoor heb je ook een parkeerkaart nodig. Vanaf RAI Amsterdam worden pendelbussen ingezet van en naar het stadion.

Heb je nog geen parkeerkaart aangeschaft, dan kan je deze hier kopen.

Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV. Kom je met het openbaar vervoer? De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Wagener Stadion.

Meer informatie

Heb je nog een vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen