Bezoekersinformatie

Kom jij ook een wedstrijd van Nederland in de FIH Pro League bezoeken? Bekijk hier de belangrijkste bezoekersinformatie.

Coronamaatregelen

Op dit moment is het voor alle bezoekers vanaf 13 jaar noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs te tonen.

Als bezoeker moet je dit meenemen:

 • Ticket voor de wedstrijd
 • Coronatoegangsbewijs
 • Geldig legitimatiebewijs

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op de site van de rijksoverheid en coronacheck.nl.

Tickets

Eventim is het enige officiële verkooppunt voor de thuiswedstrijden van Oranje in de FIH Pro League. Koop je tickets daarom altijd via Eventim. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen door de KNHB of Eventim. Ze mogen ook niet worden doorverkocht.

Koop je tickets

Vragen over tickets? Neem contact op met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Kinderen

 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar de wedstrijden. Zij moeten bij hun ouders of begeleiders op schoot zitten.
 • Voor kinderen van 3 jaar t/m 14 jaar verkopen wij jeugdtickets.
 • Bezoekers vanaf 15 jaar kopen een ticket voor volwassenen.

Mindervalide bezoekers

Het terrein van de FIH Pro League is rolstoelvriendelijk. Je boekt een rolstoelplaats telefonisch bij Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m). Bij elke rolstoelplaats is ook een begeleidersplaats beschikbaar. Neem voor invalidenparkeerkaart contact op met evenementen@knhb.nl.

Faciliteiten

 • Je mag je hockeystick meenemen, om zelf een balletje te slaan voor of na de wedstrijd.
 • Er is de mogelijkheid om iets te eten en drinken te kopen bij het stadion.
 • Betalen op het evenemententerrein doe je alleen met pinpas of creditcard.
 • Je mag een tas meenemen naar een wedstrijd.
 • Er zijn geen kluisjes aanwezig.
 • Je mag eten en drinken voor eigen gebruik meenemen, met uitzondering van alcoholische drank.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om een sportevenementen te organiseren. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@knhb.nl.

Locatie

Wagener Stadion

Het adres van het Wagener Stadion is Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen. Tickets voor de hoofdtribune zijn geplaceerd. Dit is de enige tribune die overdekt is. Tickets op de tribunes Oost, West en Zuid zijn ongeplaceerd en niet overdekt.

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij de Bosbaan. Vanaf daar loop je in ongeveer 15 minuten naar het Wagener Stadion. Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV. Kom je met het openbaar vervoer? De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Wagener Stadion.

HC Rotterdam

Het bezoekadres van HC Rotterdam is Hazelaarweg 2 in Rotterdam. Bezoekers van de FIH Pro League kunnen de auto niet parkeren bij het complex van HC Rotterdam. Het is nog niet mogelijk parkeerkaarten aan te bieden. Kopers van toegangskaarten ontvangen bericht zodra de parkeerkaarten in de verkoop gaan, zodat zij – indien gewenst – een parkeerkaart kunnen aanschaffen.

Via het openbaar vervoer is het complex van HC Rotterdam als volgt te bereiken.

 • Vanaf Centraal station neem je tram 25 richting Schiebroek. Uitstappen op halte Larikslaan. Dan nog ca 12 minuten wandelen naar de club. Vanaf halte Larikslaan, rechtsaf de Kastanjesingel op, rechtsaf Abeelweg en direct linksaf de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi). Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.
 • Vanaf station Rotterdam Noord neem je bus 174 richting Delft via Berkel. Uitstappen op halte Hazelaarweg. Dan is het nog ca 10 minuten wandelen: direct de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi) op. Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.

Meer informatie

Heb je nog een vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen