Bezoekersinformatie

Kom jij ook een wedstrijd van Nederland in de FIH Pro League bezoeken? Bekijk hier de belangrijkste bezoekersinformatie.

Tickets

Eventim is het enige officiële verkooppunt voor de thuiswedstrijden van Oranje in de FIH Pro League. Koop je tickets daarom altijd via Eventim. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen door de KNHB of Eventim. Ze mogen ook niet worden doorverkocht.

Koop je tickets

Vragen over tickets? Neem contact op met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Kinderen

  • Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is het verplicht om een jeugdkaart te kopen.
  • Vanaf 13 jaar geldt een volwassenen kaart.

Mindervalide bezoekers

Het terrein van de FIH Pro League is rolstoelvriendelijk. Je boekt een rolstoelplaats telefonisch bij Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m). Bij elke rolstoelplaats is ook een begeleidersplaats beschikbaar. Neem voor invalidenparkeerkaart contact op met evenementen@knhb.nl.

Faciliteiten

  • Je mag je hockeystick meenemen, om zelf een balletje te slaan voor of na de wedstrijd.
  • Er is de mogelijkheid om iets te eten en drinken te kopen bij het stadion.
  • Betalen op het evenemententerrein doe je alleen met pinpas of creditcard.
  • Je mag een tas meenemen naar een wedstrijd.
  • Er zijn geen kluisjes aanwezig.
  • Je mag eten en drinken voor eigen gebruik meenemen, met uitzondering van alcoholische drank.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om een sportevenementen te organiseren. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@knhb.nl.

Locatie

Wagener Stadion

Het adres van het Wagener Stadion is Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen. Tickets voor de hoofdtribune zijn geplaceerd. Dit is de enige tribune die overdekt is. Tickets op de tribunes Oost, West en Zuid zijn ongeplaceerd en niet overdekt.

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij de Bosbaan. Vanaf daar loop je in ongeveer 15 minuten naar het Wagener Stadion. Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV. Kom je met het openbaar vervoer? De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Wagener Stadion.

RKHV Union

Het complex van RKHV Union bevindt zich aan de Kluissestraat 4 in Malden. De tribune is niet overdekt en tickets zijn ongeplaceerd.

Bezoekers kunnen  de auto parkeren op P2 aan de Jufferstraat 1 in Nijmegen. Let op: je hebt hiervoor een parkeerkaart nodig! Heb je nog geen parkeerkaart, dan kun je deze hier alsnog kopen. RKHV Union is ook goed bereikbaar met het OV. Vanaf het Centraal Station in Nijmegen neem je bus 83 richting Venlo. Je stapt uit bij halte ‘Malden, Sportpark Union’. Vanaf daar is het ongeveer 4 minuten lopen.

Meer informatie

Heb je nog een vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen