Locaties

De FIH Pro League bestaat uit een reeks uit- en thuiswedstrijden. Deze wedstrijden vinden plaats tussen januari en juni en monden uit in een Grand Final. In Nederland worden de wedstrijden op 4 verschillende locaties gespeeld: HC ‘s-Hertogenbosch, HC Rotterdam, SV Kampong Hockey en het Wagener Stadion.

Wagener Stadion

Het Wagener Stadion is het podium voor de wedstrijden van Nederland tegen Duitsland. De heren spelen op vrijdag 19 juni en zondag 21 juni, de dames op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni. Hier lees je alles over de bereikbaarheid van het Wagener Stadion.

Adres:
Jan Tooroplaan
1182 Amsterdam

KNHB / Willem Vernes(KNHB / Willem Vernes)

HC ‘s-Hertogenbosch

De wedstrijden van de Oranje Dames en Heren tegen Australië staan gepland op 26, 27 en 29 maart in Den Bosch. Vanwege het coronavirus zijn deze wedstrijden tot nader order uitgesteld.

Adres:
Oosterplas 35
5215 HT ‘s-Hertogenbosch
www.hcdenbosch.nl

(KNHB / Willem Vernes)

HC Rotterdam

Nederland speelt tegen Nieuw-Zeeland op HC Rotterdam. De dames spelen op 19 maart en 22 maart, de heren op 20 maart en 22 maart. HC Rotterdam is een van de grootste clubs van Nederland. Vanwege het coronavirus zijn deze wedstrijden tot nader order uitgesteld.

Adres:
Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam
www.hcrotterdam.com

(KNHB / Koen Suyk)

 

SV Kampong Hockey

In april komt de FIH Pro League naar SV Kampong Hockey. Op dinsdag 28 april en woensdag 29 april spelen de Nederlandse heren en dames tegen Groot-Brittannië. Het hockeycomplex van Kampong is in 2016 opnieuw ingericht voor een nieuw clubhuis. Vanwege het coronavirus zijn deze wedstrijden tot nader order uitgesteld.

Adres:
Laan van Maarschalkerweerd 14
3585 LJ Utrecht
www.kamponghockey.nl

(KNHB /Koen Suyk)

Wedstrijdschema in Nederland

Tijd Thuis Uit Dames/Heren Locatie
vrijdag 19 juni 19:00 Nederland Duitsland Heren Wagener Stadion
zaterdag 20 juni 15:00 Nederland Duitsland Dames Wagener Stadion
zondag 21 juni 13:30 Nederland Duitsland Heren Wagener Stadion
16.00 Nederland Duitsland Dames Wagener Stadion