FAQ

Heb je een vraag over de kaartverkoop? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger en heb je daar een vraag over? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je iets anders weten? Stuur je vraag dan naar ons toe via onderstaand formulier.

Algemeen

Mag ik mijn hockeystick meenemen?

Ja, dat is toegestaan.

Is er verkoop van eten en drinken?

Ja, je hebt de mogelijkheid om iets te eten en drinken bij het stadion te kopen.

Mag ik eten en drinken meenemen naar de wedstrijd?

Het is toegestaan om eten en drinken voor eigen gebruik mee te nemen, met uitzondering van alcoholische drank.

Hoe kan ik betalen?

Alle evenementen zijn volledig cashless. Consumpties kunnen afgerekend worden met een pinpas of creditcard.

Moet ik een coronabewijs tonen om toegang te krijgen?

Wedstrijden van het Nederlands elftal worden door de overheid aangeduid als professionele wedstrijden. Daarom geldt voor alle bezoekers van de wedstrijden de verplichting tot het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs.

Ticketverkoop

Hoe krijg ik mijn tickets?

Losse kaarten kun je direct als e-ticket boeken via de website. Je krijgt je e-tickets in een e-mail.

Hoe kan ik voor tickets betalen?

Via Eventim kun je losse kaarten betalen met iDeal en creditcard.

Vanaf welke leeftijd moet ik een jeugdkaart kopen?

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen vanaf 3 jaar is het verplicht om een jeugdkaart te kopen.

Hoe kom ik de vereniging binnen?

Bij de ingang wordt je ticket gescand, daarna kun je het terrein op. Houd er wel rekening mee dat er een tassencontrole plaatsvindt na het controleren van je ticket. Dit alles in het kader van de veiligheid van de bezoekers.

Ik heb tickets gekocht maar kan toch niet komen. Kan ik ze teruggeven?

Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen door de KNHB of Eventim. Ze mogen ook niet worden doorverkocht.

Er ging iets mis met de bestelling of de betaling via Eventim. Wat nu?

Neem contact op met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Kan ik mijn kaartjes ook ergens anders kopen?

Eventim is het enige officiële verkooppunt. Elders kunnen tickets aangeboden worden tegen onevenredig hoge prijzen. De KNHB kan hiervoor geen verantwoording nemen.

Kan ik ook voor een groep bestellen?

Indien je tickets wilt bestellen voor 20 personen of meer, kun je contact opnemen met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Ik wil met mijn collega's en/of zakelijke relaties naar de FIH Pro League, kan dat?

Het is op dit moment nog niet duidelijk of er een Hospitality-ontvangst is en hoe de Hospitality-ontvangst er uit gaat zien voor zakelijke relaties. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar evenementen@knhb.nl.

Hoe bestel ik rolstoelkaarten?

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch geboekt worden via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Parkeren

Waar kan ik parkeren?

Voor de FIH Pro League wedstrijden in het Wagener Stadion kunnen bezoekers parkeren op de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos aan de Bosbaanweg. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Wagener Stadion. Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV.

Voor de FIH Pro League wedstrijden bij HC Rotterdam is het nog niet mogelijk parkeerkaarten aan te bieden. Kopers van toegangskaarten ontvangen bericht zodra de parkeerkaarten in de verkoop gaan, zodat zij - indien gewenst - een parkeerkaart kunnen aanschaffen.

Hoe kom ik met het OV naar het Wagener Stadion?

Voor het OV plan je je route eenvoudig via 9292ov.nl. De ingang naar het Wagener Stadion bevindt zich aan de Nieuwe Kalfjeslaan te Amstelveen. De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt ongeveer 5 min. lopen van het Wagener Stadion.

Hoe kom ik met het OV naar HC Rotterdam

Vanaf Centraal station neem je tram 25 richting Schiebroek. Uitstappen op halte Larikslaan. Dan nog ca 12 minuten wandelen naar de club. Vanaf halte Larikslaan, rechtsaf de Kastanjesingel op, rechtsaf Abeelweg en direct linksaf de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi). Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.

Vanaf station Rotterdam Noord neem je bus 174 richting Delft via Berkel. Uitstappen op halte Hazelaarweg. Dan is het nog ca 10 minuten wandelen: direct de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi) op. Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.

Vrijwilligers

Waar kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Voor de wedstrijden in het Wagener Stadion zijn we op zoek naar vrijwilligers. Neem daarvoor contact op met vrijwilligers@knhb.nl. Bij de wedstrijden die niet in het Wagener Stadion worden georganiseerd is de club verantwoordelijk voor het werven van vrijwilligers. Neem daarvoor contact op met de club.

Heb je een andere vraag?