FAQ

Heb je een vraag over de kaartverkoop? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger en heb je daar een vraag over? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je iets anders weten? Stuur je vraag dan naar ons toe via onderstaand formulier.

Algemeen

Mag ik mijn hockeystick meenemen?

Ja, dat is toegestaan.

Is er verkoop van eten en drinken?

Ja, je hebt de mogelijkheid om iets te eten en drinken bij het stadion te kopen.

Mag ik eten en drinken meenemen naar de wedstrijd?

Het is toegestaan om eten en drinken voor eigen gebruik mee te nemen, met uitzondering van alcoholische drank.

Hoe kan ik betalen?

Alle evenementen zijn volledig cashless. Consumpties kunnen afgerekend worden met een pinpas of creditcard.

Gelden er coronamaatregelen?

Op dit moment gelden er geen coronamaatregelen. Vanaf het begin van de coronacrisis volgt de KNHB de richtlijnen van de overheid. Mochten er op het moment dat de wedstrijden plaatsvinden toch coronamaatregelen van kracht zijn, dan zullen wij deze opvolgen.

Kan ik tijdens het toernooi het terrein verlaten en later op de dag terugkomen?

Ja, bij het verlaten van het terrein ontvang je een sortiekaart. Bij binnenkomst dien je de sortiekaart én je toegangskaart te laten zien.

Ticketverkoop

Hoe krijg ik mijn tickets?

Losse kaarten kun je direct als e-ticket boeken via de website. Je krijgt je e-tickets in een e-mail.

Hoe kan ik voor tickets betalen?

Via Eventim kun je losse kaarten betalen met iDeal en creditcard.

Vanaf welke leeftijd moet ik een jeugdkaart kopen?

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar jaar is het verplicht om een jeugdkaart te kopen. Vanaf 13 jaar geldt een volwassenen kaart.

Hoe kom ik de vereniging binnen?

Bij de ingang wordt je ticket gescand, daarna kun je het terrein op. Houd er wel rekening mee dat er een tassencontrole plaatsvindt na het controleren van je ticket. Dit alles in het kader van de veiligheid van de bezoekers.

Op mijn kaartje staat een andere aanvangstijd dan van de wedstrijd waar ik voor geboekt heb, klopt dit?

Op zowel HC Rotterdam als HC 's-Hertogenbosch worden voor de wedstrijden van Nederland nog andere wedstrijden uit de FIH Pro League gespeeld. Het ticket geeft toegang voor de hele dag. De aanvangstijd die je ziet op het ticket is van de eerste wedstrijd van die dag.

Op de homepage van de FIH Pro League zie je op welk tijdstip welke wedstrijd wordt gespeeld: https://fihproleague.nl/

Ik heb tickets gekocht maar kan toch niet komen. Kan ik ze teruggeven?

Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden teruggenomen door de KNHB of Eventim. Ze mogen ook niet worden doorverkocht.

Er ging iets mis met de bestelling of de betaling via Eventim. Wat nu?

Neem contact op met het Customer Contact Center van Eventim via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Kan ik mijn kaartjes ook ergens anders kopen?

Eventim is het enige officiële verkooppunt. Elders kunnen tickets aangeboden worden tegen onevenredig hoge prijzen. De KNHB kan hiervoor geen verantwoording nemen.

Kan ik ook voor een groep bestellen?

Wil je met een groep van meer dan 20 personen komen, dan kun je contact opnemen met de Afdeling Groepen van Eventim op 088–0112661 of groepsboeking@eventim.nl.

Ik wil met mijn collega's en/of zakelijke relaties naar de FIH Pro League, kan dat?

Het is op dit moment nog niet duidelijk of er een Hospitality-ontvangst is en hoe de Hospitality-ontvangst er uit gaat zien voor zakelijke relaties. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar evenementen@knhb.nl.

Hoe bestel ik rolstoelkaarten?

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch geboekt worden via 0900-1353 (€0,60 p/m).

Voor de wedstrijden in Nijmegen zijn op dit moment nog geen rolstoelplaatsen te bestellen. Zodra deze beschikbaar zijn, laten we dit op de site weten.

Parkeren

Waar kan ik parkeren?

Voor de FIH Pro League wedstrijden op Rotterdam kun je parkeren aan de Hazelaarweg in Rotterdam. Navigeer naar Hazelaarweg 2.

Eerder is gecommuniceerd dat een parkeerticket nodig was om te kunnen parkeren op het parkeerterrein van de Van Nelle Fabriek. Door onvoorziene omstandigheden is het helaas niet meer mogelijk daar te parkeren. Wie een parkeerkaartje heeft aangeschaft voor een van de wedstrijden op Rotterdam, ontvangt binnen een week na 10 juni via Eventim het betaalde geld voor het parkeerticket terug.

Voor de wedstrijden in Den Bosch kun je een parkeerkaart kopen. Een parkeerkaart voor P3 op 25 juni bestel je hier en voor 26 juni hier. Stel je navigatie in op Sterrenbeeld en volg de borden P3. Vanaf het bedrijventerrein De Brand rijden bussen naar HC ’s-Hertogenbosch.

Vrijwilligers

Waar kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Voor de wedstrijden in het Wagener Stadion zijn we op zoek naar vrijwilligers. Neem daarvoor contact op met vrijwilligers@knhb.nl. Bij de wedstrijden die niet in het Wagener Stadion worden georganiseerd is de club verantwoordelijk voor het werven van vrijwilligers. Neem daarvoor contact op met de club.

Heb je een andere vraag?