Kom kijken: deze week vier duels van Oranje live op hockey.nl

Na al het zaalgeweld van vorig weekend is het nog lang niet klaar met de live-uitzendingen op hockey.nl. In februari zenden wij alle zestien Pro League-duels van de Oranjeteams rechtstreeks uit. Deze week kan je genieten van vier wedstrijden van onze nationale elftallen, die aantreden in India.

De Oranje Dames komen deze week als eerste aan de beurt. Dinsdagmiddag om 13.00 uur ontmoet de ploeg van Paul van Ass het altijd listige China. De Aziaten, komende zomer ook van de partij op de Olympische Spelen, staan onder leiding van een oude bekende van de Nederlandse vrouwen: oud-bondscoach Alyson Annan staat daar aan het roer. China begon uitstekend aan deze editie van de Pro League, door afgelopen weekend van zowel India (2-1) als Australië (3-0) te winnen. De Aussies zijn vrijdag de volgende tegenstander van Oranje. Dat duel begint eveneens om 13.00 uur.

In het weekend mogen de mannen van Jeroen Delmée aan de bak. De Europees kampioen is net terug uit Zuid-Afrika waar de eerste stappen van dit jaar werden gezet richting de Olympische Spelen. In speelstad Bhubaneswar is zaterdag (13.00 uur) Pro League-debutant Ierland de eerste opponent. Zondag, om 15.00 uur, speelt Nederland tegen gastland India. Een taaie tegenstander, waar Oranje de laatste twee keer niet van won.

Alle duels zijn te zien op hockey.nl/live en via onze app. Zoals je van ons gewend bent, zijn onze uitzendingen gratis te bekijken en worden de wedstrijden voorzien van Nederlands commentaar.